Select Page

Tagg: Recensioner

Med dessa tjänster kan man skapa hemsida helt gratis. Vi hoppas ni ska hitta en tjänst som passar just er. I listan nedanför hittar ni gratis tjänster sorterade på det betyg som ni besökare satt.

Webnode

Webnode är en av de absolut vassaste av gratistjänsterna. Här får du mycket funktionalitet på ett sätt som ändå är väldigt lätt att förstå och använda.

Läs vidare

Blogg123

Blogg123 är ett nyutvecklat bloggnätverk med många intressanta funktioner. Det första man möts av är en riktigt fräsch design och intressanta funktioner direkt på startsidan.

Läs vidare

SimpleSite

Med SimpleSite skapar man väldigt enkelt en hemsida som både är snygg och stilren. Genom att använda färdiga mallar och bakgrundsbilder så blir det hela en snabb sak att ordna.

Läs vidare

N.nu

N.nu är en svenskutvecklad tjänst. Skaparen av N.nu har tillverkat en tjänst som tas emot väldigt väl av sökmotorer och där det finns ett inbyggt system för att hela tiden göra sidan bättre.

Läs vidare

Wix

Wix är en mycket kompetent lösning och är kul att använda. Med Wix bygger du snabbt en snygg hemsida i HTML5 helt gratis!

Läs vidare

Squarespace

Squarespace är branschens mest stilrena verktyg för att skapa hemsidor. Du kommer snabbt igång med verktyget och kan själv börja producera riktigt snygga hemsidor.

Läs vidare

Jimdo

Jimdo är ett verktyg vi verkligen rekommenderar. Vi tyckte hela upplägget på hur man bygger upp sin sida kändes väldigt intuitivt.

Läs vidare

Weebly

Fungerar bra, man kan snabbt och enkelt skapa sin sida. Många olika teman att välja mellan, man bygger upp sin sida genom att dra ner olika element. Sidan är på engelska.

Läs vidare

Webydo

Webydo är ett relativt nytt system som du kan skapa gratis hemsida med på ett helt unikt sätt. Detta är verktyget för dig som inte vill ha några begränsningar.

Läs vidare

Webs

Webs är ännu ett välanvänt verktyg för att bygga hemsida. Verktyget är helt på engelska och förmodligen ett av de mest använda verktygen på marknaden.

Läs vidare

Websemble

Websemble är ett amerikanskt verktyg för att skapa gratis hemsida. Det bästa med detta verktyg är att din sida inte får någon reklam på sig. Inte ens med gratisversionen.

Läs vidare

uCoz

uCoz kan kännas överväldigande vid första anblicken beroende på att det är rätt avancerat. Det finns en bra demo att titta på för att se hur man gör.

Läs vidare

Mono.net

Mono.net är en finurlig hemsidebyggare som låter dig skapa en gratis hemsida helt utan reklamkrav. Funktionerna är många och det är lätt att jobba med.

Läs vidare
Loading