Select Page

Jimdo

Jimdo

Skapa din egen hemsida med Jimdo

Jimdo är ett verktyg på engelska som känns väldigt professionellt och genomtänkt. Vi blev positivt överaskade över hur snabbt och lätt det var att komma igång med sin hemsida. Vi tyckte hela upplägget på hur man bygger upp sin sida kändes väldigt intuitivt. Jimdo är ett verktyg vi verkligen rekommenderar.

 

 Är Jimdo rätt gratis-hemsida-verktyg för mig?

 • Verktyget är på engelska.
 • Gränssnittet för att bygga upp sin hemsida var väldigt tydligt och enkelt.
 • Det fanns mängder av mallar indelade i kategorier. Mallarna var inte de snyggaste vi sett, men de var absolut inte dåliga eller omoderna.
 • Direkt vid registrering av konto spelas det upp en demofilm som går igenom vad man kan göra med Jimdo.
 • För att komma åt de flesta av sökmotoroptimeringsmöjligheterna så behöver man köpa ett premiumkonto.
 • Det finns inbyggda funktioner för att sätta upp en blogg snabbt och lätt.
 • Adressen blev helt OK. http://gratishemsida.jimdo.com/

 

Viktig information om Jimdo.

Annonskrav: Det hamnar reklam längst ner på sidan om man kör gratisversionen och även en liten ruta på sidan om att logga in.

Gratisperiod: Så länge man kan leva med att det finns reklam på sidan så är det gratis. Det kostar ca 1000 kr per år för en uppgraderad version.

 

Nedan är en bild tagen från administrationsgränssnittet när man är inloggad och bygger sin hemsida på Jimdo.

Jimdo

 

Se exempelsidan vi gjort hos Jimdo här.

Skapa din egen hemsida med Jimdo

 

Har du skapat en egen hemsida med Jimdo?

Lämna i så fall gärna en kommentar här nedanför med adressen till din sida så vi andra får se den.

 

Om du har några synpunkter om detta gratisverktyg eller om vad vi skrivit om det, kommentera gärna nedan i kommentarsfältet. Och glöm inte att rösta.

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

4 Comments

 1. leeenny

  jimdo is the-shit.. jag tycker iaf att det fungerar väldigt bra. jag är visserligen inget proffs, men jag har gjort några sidor med jimdo nu om mina bilar.

  Svara
 2. Edwin Reffell

  Måste hemsidan kontinuerligt uppdateras som en blogg? Tar ni bort den om den inte uppdateras efter en viss tid utan att kontakta den som lagt ner allt arbete på den? Vad är skillnaden mellan en hemsida och en domän?

  Svara
  • Administrator

   Jag har själv aldrig haft problem med att en sida blivit borttagen hos Jimdo, men för att vara på den säkra sidan bör du skicka dem ett mail och ställa frågan först. En domän är egentligen bara namnet på din sida, adressen som du skriver i din webbläsare. (t.ex. minwebb.nu). Hemsidan är själva innehållet. Alltså all text, alla bilder och vad du nu väljer att lägga in.

   Svara
 3. Marita Elg

  Lätt, smidigt och snyggt. Gratisversionen är fullt tillräcklig för mig. Jag hade tidigare en sida i gooogle sites, men jimdo är mycket bättre. Jag testade olika sidor och fastnade för Jimdo.

  Svara

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *