Select Page

Blogg123

Blogg123

Testa Blogg123

Blogg123 är ett nyutvecklat bloggnätverk med många intressanta funktioner. Det första man möts av är en riktigt fräsch design och intressanta funktioner direkt på startsidan. Du kan t.ex. söka på nyckelord och med hjälp av detta hitta bloggar som behandlar just det ämne du är intresserad av. Det finns också ett så kallat taggmoln direkt på startsidan där du kan klicka på de mest frekvent använda nyckelorden i bloggarna på nätverket. De senaste inläggen och kommentarerna visas också på framsidan för att det ska löna sig att blogga mycket. En intressant funktion som vi inte sett på andra bloggnätverk är att alla bloggar blivit indelade i kategorier genom att man måste välja kategori på sin blogg när man skapar den. På detta sätt kan man lätt hitta bloggar man är intresserade av genom att bläddra sig igenom kategorierna.

De största fördelarna med Blogg123

  1. Din blogg slipper få reklam på sig.
  2. Du får många avancerade funktioner på din blogg som statistik via Google Analytics samt möjlighet att lägga in videoklipp i dina blogginlägg.
  3. Det är ett nytt bloggnätverk. (Du har möjligheten att vara med och påverka från början vilken typ av bloggnätverk det ska bli)

Alla tjänster vi skriver om där du kan skapa bloggar är gratis och därför nämner vi inte det som en fördel.

De största nackdelarna med Blogg123

  1. Det är ett nytt bloggnätverk. (Oklart hur stort det kommer bli)
  2. Du har ännu inte många att diskutera med i nätverket.
  3. Små felaktigheter kan alltid uppstå med nya tjänster.

Att skapa sin blogg med Blogg123 är väldigt enkelt. Du behöver bara fylla i några fält som användarnamn och bloggnamn.

  • Du kan genom att köpa ett premiumpaket koppla på en egen domän. (Har du många besökare på din blogg så bjuder Blogg123 på domännamnet)
  • Dina inlägg och sidor blir bra sökmotoroptimerade.
  • Din standardadress blir: ”dinblogg.blogg123.se”
  • Blogg123 är baserat på plattformen WordPress. Det är en väl beprövad plattform som många andra välkända bloggnätverk också använder sig av.

Blogg123 startsida

Såhär ser Blogg123 ut på startsidan. Längst upp till vänster finns knappen för att skapa en ny blogg.

 

Blogg123 administration

Detta är Blogg123 när man är inloggad och ska ändra design på sin blogg. Det finns nästan 150 olika designmallar att välja på.

Testa Blogg123

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *