Select Page

hpage

Skapa din egen hemsida med hPage

hPage är en tysk tjänst som du kan skapa gratis hemsida med. Detta verktyg skiljer sig faktiskt en hel del från de flesta andra verktyg vi testat. Här har inte fokus legat på att göra verktyget så gratiskt tilltalande som möjligt utan man har istället lagt allt krut på att fylla på med maximalt antal funktioner. Dina möjligheter är oändliga med detta verktyg. Du kan till och med gå direkt in i html-koden och redigera om du önskar.

Det tar lite längre tid att sätta sig in i verktyget hPage än vad det gör för många andra tjänster vi skrivit om men man får samtidigt väldigt stora möjligheter att utforma sin hemsida precis som man vill ha den. Ett exempel är att man kan ändra direkt i html-koden för att kunna komma åt precis allt. Det finns också lite roliga funktioner inbyggda med ett poängsystem så att man kan delta i olika tävlingar för att få sin sida marknadsförd på olika ställen. Man kan också delta i ett länkutbyte med andra som byggt hemsidor med hPage för att få sin länk inlagd på dessa sidor.

Reklamen i hPage är inte lika diskret som den är i många andra tjänster, men kan man leva med lite reklam så är detta ett mycket kompetent verktyg.

 

Är hPage rätt gratis-hemsida-verktyg för mig?

  • hPage finns på språken engelska och tyska. De har alltså ingen version anpassad för svenska.
  • Sökmotoroptimeringen för startsidan sköter man väldigt smidigt och man kan styra över både META keywords och beskrivning samt titel. Den URL som dina sidor får är i bra format för sökmotorerna och du har även möjlighet att ändra URLerna. Dock hittade vi ingen möjlighet att styra över META beskrivning för varje undersida vilket är negativt ur sökmotorsynpunkt.
  • Det finns många mallar att välja på och du får också välja hur mycket du vill styra över själv och hur mycket av design och struktur som du vill få färdigt från början.
  • Du får en webbadress som denna: gratishemsida.hpage.com vilket känns som en perfekt adress.
  • Det finns en hel del extrafunktioner att koppla på som gästbok samt kalender.
  • Det verkar som det bara är tyska kunder som kan koppla på sin egen domän till sin hemsida istället för att den ska bli en subdomän till hpage.com.
  • Sidorna man skapar i hPage laddar snabbt.

Viktig information om hPage.

Reklamkrav: JA

Gratisperiod: Det är gratis tills man vill betala för att få bort reklamen. Man kan betala en engångssumma och bli av med reklamen för alltid.

 

Nedan är ett screenshot från admin-verktyget när man utvecklar sin sida på hPage.

hPage

Skapa din egen hemsida med hPage

 

Har du skapat en egen hemsida med hPage?

Lämna i så fall gärna en kommentar här nedanför med adressen till din sida så vi andra får se den.

 

Om du har några synpunkter om detta gratisverktyg eller om vad vi skrivit om det, kommentera gärna nedan i kommentarsfältet. Och glöm inte att rösta.

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *