Select Page

Zoomin

Zoomin

Zoomin är ännu ett verktyg som erbjuder gratis hemsida i en månad. Därefter börjar det kosta en summa. En sak som skiljer Zoomin från övriga tjänster är möjligheten att kunna välja domän bland ca 10 st. valbara domäner. T.ex. kan man välja Olof.ärsöt.se eller kanske Berra.filosoferar.se. Ska du göra en hemsida om sötsaker eller om filosofi så kan det vara väldigt fördelaktigt av sökmotorskäl också.

 

Är detta rätt gratis-hemsida-verktyg för mig?

 • Sidan är helt & hållet på svenska.
 • Det finns inga mallar att välja på, så man får nöja sig med den design som finns.
 • Man får med vissa fördefinierade funktioner som gästbok, kontaktformulär och kalender.
 • Det finns inte många möjligheter att förändra något. Man får det som följer med från början. Man får en textruta att skriva text och rubrik i. Det är i princip allt.
 • Har man ingen kunskap om att bygga hemsidor är detta extremt enkelt, och vissa kanske nöjer sig med utbudet som Zoomin har.

 

Viktig information om Zoomin.

Annonskrav: Det hamnar reklam om Zoomin längst upp till höger och vänster på sidan.

Gratisperiod: 30 dagar, därefter kostar det 100kr/mån.

 

Nedan är en bild tagen från administrationsgränssnittet när man är inloggad och bygger sin hemsida på Zoomin.

Zoomin

 

Tyvärr lät inte Zoomin oss ha kvar exempelsidan, men besök dem så finns där exempelsidor att titta på.

(OBS! Nytt för 2019 är att Zoomins webbplats inte längre svarar. Det verkar som de har lagt ner verksamheten.)

 

Om du har några synpunkter om detta gratisverktyg eller om vad vi skrivit om det, kommentera gärna nedan i kommentarsfältet. Och glöm inte att rösta.

 

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

6 Comments

 1. Linda

  Det verkar som att de nu har stängt ner sin verksamhet, vet ni något om detta? Och hur bär en sig åt att få tillbaka material som legat på en sida hoostad av dem?

  Svara
  • Gratishemsidor.nu

   Tyvärr verkar sidan vara nerlagd. Vi har försökt hitta en e-postadress som man kan kontakta dem på för att få sitt material utskickat, men tyvärr utan att lyckas.

   Svara
 2. B. George

  Zoomin hemsida upphört för gott … va? … eller Hur?

  Svara
  • Gratishemsidor.nu

   Hej, det ser onekligen ut så. Vi har ingen kontakt med dem, men sidan har legat nere ett tag nu så tyvärr är det nog låg sannolikhet att den kommer upp igen.

   Svara
 3. Agneta

  Jag vill också komma åt framför allt alla bilder! Kunde väl fått en förvarning åtminstone.

  Svara
 4. Sören

  Jag anade för ett par år sedan att Zoomin skulle lägga ned och tog mitt pick och pack och flyttade till WEBNODE i stället. Mycket bättre och enklare att handha, gratis om ma´n accepterar reklam, annars kostar det en tusenlapp per år ungefär att ha den. REKOMMENDERAS!!

  Svara

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *