Select Page

uCoz

uCoz

Skapa din egen hemsida med uCoz

uCoz ser proffsigt och seriöst ut vid första anblicken. Det finns en demo att titta på för att se hur det går till. Väl inloggad i systemet finns det väldigt många val. Det är inte alls lika lätt att överblicka längre och man vet inte riktigt var man ska börja. Detta verktyg är inte för nybörjare, men har du byggt hemsidor förr och kan lite om html så kanske detta är något för dig.

 

Är uCoz rätt gratis-hemsida-verktyg för mig?

  • Sidan är på engelska.
  • Det känns som det är lite för långa laddtider emellanåt.
  • Man måste fylla i capatcha-tecken lite för ofta. Det blir irriterande tillslut.
  • Det finns möjlighet att välja språk svenska, vilket inte gör att gränssnittet man jobbar i är på svenska, men vissa av modulerna man använder blir översatta automatiskt.
  • Det fanns många mallar att välja på men de kändes inte moderna.
  • Mycket mer avancerat än de övriga system vi testat. Möjligtvis kan du göra mer med systemet när du väl kan det, men inlärningskurvan är mycket brantare.
  • Du måste kunna en del html för att bygga en vettig hemsida i detta verktyg.

 

 

Viktig information om uCoz.

Annonskrav: Det ligger lite reklam längst ner.

Gratisperiod: Tills du vill betala för premium.

 

Nedan är en bild tagen från administrationsgränssnittet när man är inloggad och bygger sin hemsida på uCoz.

ucoz

Du behöver alltså aktivt jobba med din sida för att få ha den kvar gratis. Här finns vår exempelsida för tillfället: http://gratishemsida.ucoz.org/

Skapa din egen hemsida med uCoz

 

Om du har några synpunkter om detta gratisverktyg eller om vad vi skrivit om det, kommentera gärna nedan i kommentarsfältet. Och glöm inte att rösta.

 

 

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *