Select Page

Devote

Devote

Testa Devote

Devote är en av sveriges största bloggcommunities även kallat bloggnätverk. Den har ett stort fokus på mode och design, men du kan även hitta alla möjliga typer av bloggar här. Totalt har nätverket över 400 000 registrerade bloggar och det växer väldigt fort. Systemet är unikt och inte likt något av de andra bloggnätverken vi testat på gott och ont.

 

De största fördelarna med Devote

  1. Systemet som Devote bygger på är väldigt stabilt och bloggarna laddar väldigt fort.
  2. Devote är en riktigt stor bloggcommunity med mycket liv vilket brukar göra så man får fler följare, fler kommentarer och fler besökare på sin blogg.
  3. Det finns många väldigt finurliga funktioner på Devote som t.ex. att lägga en signatur under varje inlägg du skapar. Här kan du även klippa in HTML kod.

Alla tjänster vi skriver om där du kan skapa bloggar är gratis och därför nämner vi inte det som en fördel.

De största nackdelarna med Blogger

  1. Det är relativt krångligt att navigera i administrationsgränssnittet. Framför allt är det onödigt bökigt att hitta hur man visar sin blogg i inloggat läge.
  2. Devote drivs på annonskostnader och det märks verkligen dels på deras startsida och även på bloggarna som skapas där. Ibland kan det bli lite väl mycket reklam.
  3. Det finns väldigt begränsade möjligheter att ändra design på sin blogg.

 

Att skapa sin blogg med Devote är väldigt enkelt och det tar inte många minuter att komma igång med sitt bloggande.

 

  • Det finns inbyggt statistik för din blogg så att du enkelt kan följa hur många besökare du har varje dag.
  • Dina inlägg och sidor får ganska bra sökmotoroptimering, men jag hade önskat något bättre URL och bättre beskrivningstext.
  • Din standardadress blir: ”dinblogg.devote.se”
  • Devote är grundat av Andreas Lind som numera ägnar sig åt att peppa andra företagare att våga.

Devote

Detta visar hur Devote ser ut när man är inloggad och ska ändra design på sin blogg. Det finns en del olika val man har när man vill redigera designen på sin sida, och i bilden ovan håller vi på och ändrar några av dessa val.

Testa Devote

Här finns en kul blogg skapad med Devote om allt från LCHF till Psy.

 

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *