Select Page

Bricksite

Skapa din egen hemsida med Bricksite

Bricksite är en tjänst utvecklad av danskar, fast den finns översatt på svenska.

Vi har egentligen inget negativt att säga om Bricksite. Man får bra optimerade hemsidor, snygga designmallar och ett väldigt trevligt gränssnitt att jobba i. Reklamen som man får av gratisvarianten är också väldigt diskret så man stör sig inte på den. Det är enbart en väldigt liten text i nedre högra delen av sidan som säger Bricksite.com. Har du aldrig byggt en hemsida förut så kommer du absolut inte bli besviken på Bricksite. Det är väldigt enkelt och intuitivt.

 

Är Bricksite rätt gratis-hemsida-verktyg för mig?

 • Vi hittade ingenstans att man kunde ändra unika titles för varje sida.
 • Bricksite har ett administrationsgränssnitt som är på svenska.
 • Vi hade en snygg färdig sida på bara några minuter. Skall tilläggas att vi inte lagt någon direkt möda på att designa sidan vidare.
 • Det fanns inte jättemånga mallar att välja mellan i gratisvarianten, men de som fanns var snygga och såg professionella ut.
 • Du får en webbadress som denna: www.bricksite.com/dinsida vilket känns som en helt OK adress även fast vi föredrar när sidnamnet är subdomän istället för underkatalog.
 • Om du vill ha en riktig domän så går det att koppla på, men en domän kostar oftast från en hundralapp och uppåt per år beroende av vilken typ av domän man är ute efter.
 • Bra sökmotoroptimering förutom titelproblemet. Det är möjligt att man i betalversionen inte har det problemet.
 • Inga abonnemangskostnader i betalversionerna av verktyget utan allt är engångskostnader.

 

Viktig information om Bricksite.com.

Reklamkrav: JA

Gratisperiod: Det är gratis tills man vill betala för att få bort reklamen eller köpa till någon av de extratjänster som erbjuds.

 

Nedan är ett screenshot från admin-verktyget när man utvecklar sin sida på Bricksite.

Bricksite

Se exempelsidan vi gjort med Bricksite här.

Skapa din egen hemsida med Bricksite

 

Om du har några synpunkter om detta gratisverktyg eller om vad vi skrivit om det, kommentera gärna nedan i kommentarsfältet. Och glöm inte att rösta.

 

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

1 Comment

 1. Burre

  Grym sida detta. kul att testa alla sidorna, finns så många bra!
  Lägg gärna till lite om bloggar också!!

  Svara

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *