Select Page

Billig hosting

De tjänster vi har skrivit recensioner om under ”Gratis hemsida”, ”Gratis blogg” samt ”Billig hemsida” är tjänster där du automatiskt får hosting och därmed inte behöver skaffa ett webbhotell. Detta är så klart väldigt praktiskt om man vill slippa den kostnaden som ett webbhotell innebär, eller bara vill ha det så enkelt som möjligt. Med det sagt så vill vi inte påstå att det är på något sätt krångligt att skaffa konto på ett webbhotell, men man bör vara förberedd på att behöva lägga lite tid på att lära sig hur man för över sina filer till webbhotellet osv. Det finns många olika webbhotell som erbjuder bra och billig hosting idag, och här listar vi några av de bästa webbhotellen i Sverige.

Oderland

Oderland levererad sedan 1998 hosting av hög kvalitet. Hos Oderland får man använda CPanel som av många anses vara det bästa verktyget för att hantera hosting där man med några enkla åtgärder kan hantera sina domäner, skapa upp mailadresser och installera mjukvara, som t.ex. WordPress. Man får mycket för pengarna med Oderlands webbhotell.

Företagskonto: 167kr/mån. Premium+: 334kr/mån. Premium+ large: 434kr/mån

Gå till Oderland

 

FS Data

FS Data är ett av de äldre svenska webbhotellen. Att ha varit med länge i branschen innebär rutin och FS Data erbjuder driftsäkra och stabila lösningar för både företag och privatpersoner. FS Data strävar inte efter att vara billigast utan att vara bäst. Har du höga krav så kan detta vara webbhotellet för dig. FS Data har ingen startavgift för sina abonnemang.

FS Premium XL: 149kr/mån. FS Pro XL: 289kr/mån.

Gå till FS Data

 

Binero

Binero kallas ofta sveriges vänligaste webbhotell tack vare deras hjälpsamma support. Binero har också flera år blivit utsett till sveriges bästa webbhotell. Här erbjuds prisvärda webbhotellspaket för företag och privatpersoner där du bland annat får ha obegränsat antal domäner och MySQL-databaser påkopplade. Binero har också alltid pengarna-tillbaka-garanti vilket gör det riskfritt för dig som kund att testa webbhotellet. Är du inte nöjd så är det bara att säga upp ditt abonnemang och få pengarna tillbaka. Binero har inte heller några bindningstider.

138kr/mån för företag. 69kr/mån för privatpersoner.

Gå till Binero

 

För att se en mer utförlig lista med jämförelser över många webbhotell (både inom Sverige och utomlands) så du kan göra ett bättre val, besök billighosting.se. Här finns också tips på bra VPS (Virtual Private Server) och dedikerad hosting om du har riktigt höga krav.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar hos webbhotellen.