Select Page

Om gratis hemsidor

Vi skapade Gratishemsidor.nu 2013 för att folk lättare ska hitta vilka tjänster som erbjuder gratis hemsidor och vilka tjänster som passar för just det projekt ni har i åtanke.

Nu har det gått några år och vi kände att det var dags att uppdatera sidan och se till att den följer modern standard. Numera är sidan säkrad med ett SSL-certifikat som innebär att all information ni skickar till oss via sidan formulär är helt skyddad från utomstående. Det var också en självklarhet för oss att se till att sidan blev anpassad för mobiler nu när nästan alla surfar mer via telefonen än via datorn.

Vi hoppas att ni får användning av tjänsten.

Nedan är våra länkpartners

Blogglista.se

Gratishemsidor.nu kan inte ställas ansvariga för om en Gratistjänst har gått över och blivit en betaltjänst. Vi kommer göra allt vi kan för att hålla sidan uppdaterad, men ändras villkor hos de tjänster vi skriver recensioner om så kommer vi inte kunna uppdatera vår hemsida omgående.

Vill du ha din länk under ”Gratis hemsidor”, ”Billiga hemsidor” eller ”Professionella hemsidor”? Rekommendera din sida till oss, så fixar vi det.

Mail: kontakt(at)gratishemsidor.nu