Select Page

Gratis hemsidor

Med dessa tjänster kan man skapa hemsida helt gratis. Vi hoppas ni ska hitta en tjänst som passar just er. I listan nedanför hittar ni gratis tjänster sorterade på det betyg som ni besökare satt.

Webnode

Webnode är en av de absolut vassaste av gratistjänsterna. Här får du mycket funktionalitet på ett sätt som ändå är väldigt lätt att förstå och använda.

Read More

SimpleSite

Med SimpleSite skapar man väldigt enkelt en hemsida som både är snygg och stilren. Genom att använda färdiga mallar och bakgrundsbilder så blir det hela en snabb sak att ordna.

Read More

Jimdo

Jimdo är ett verktyg vi verkligen rekommenderar. Vi tyckte hela upplägget på hur man bygger upp sin sida kändes väldigt intuitivt.

Read More

Wix

Wix är en mycket kompetent lösning och är kul att använda. Med Wix bygger du snabbt en snygg hemsida i HTML5 helt gratis!

Read More

Weebly

Fungerar bra, man kan snabbt och enkelt skapa sin sida. Många olika teman att välja mellan, man bygger upp sin sida genom att dra ner olika element. Sidan är på engelska.

Read More

Webydo

Webydo är ett relativt nytt system som du kan skapa gratis hemsida med på ett helt unikt sätt. Detta är verktyget för dig som inte vill ha några begränsningar.

Read More

Webs

Webs är ännu ett välanvänt verktyg för att bygga hemsida. Verktyget är helt på engelska och förmodligen ett av de mest använda verktygen på marknaden.

Read More

Websemble

Websemble är ett amerikanskt verktyg för att skapa gratis hemsida. Det bästa med detta verktyg är att din sida inte får någon reklam på sig. Inte ens med gratisversionen.

Read More

uCoz

uCoz kan kännas överväldigande vid första anblicken beroende på att det är rätt avancerat. Det finns en bra demo att titta på för att se hur man gör.

Read More

Mono.net

Mono.net är en finurlig hemsidebyggare som låter dig skapa en gratis hemsida helt utan reklamkrav. Funktionerna är många och det är lätt att jobba med.

Read More

Misssite

MissSite är en ny webbtjänst från Miss Group, ett svenskt företag som utvecklar innovativa lösningar för webben. MissSite är en riktigt intressant lösning som ni måste testa!

Read More

Webstarts

Webstarts är ett verktyg på engelska som erbjuder dig att skapa en helt gratis hemsida. Det är väldigt många som använder detta verktyg.

Read More

hpage

Dina möjligheter är oändliga med detta verktyg. Du kan till och med gå direkt in i html-koden och redigera om du önskar.

Read More

Moonfruit

Med Moonfruit skapar du professionella hemsidor på några minuter. Det finns mängder av smidiga funktioner att använda. Och det är helt gratis utan reklam.

Read More

Angelfire

Angelfire är ett vertyg riktat till den yngre generationen. Det ska vara enkelt och kul att skapa hemsidor och det är det med Angelfire. Att det också är gratis skadar ju såklart inte.

Read More

Tripod

Att skapa en hemsida med Tripod är verkligen busenkelt! Detta verktyg har funnits på marknaden under lång tid och det märks att det har funnits tid att utveckla systemet.

Read More

Cybersite

Cybersite är väldigt lättanvänt. Video för snabb info om hur man gör fanns att tillgå, allt på svenska. Däremot känns mallarna/designen lite omodern och utbudet var något mindre än på flera andra som vi testat.

Read More

Suntuubi

Suntuubi är en finsk tjänst från början som emigrerat till den svenska marknaden. De erbjuder en tjänst som låter dig skapa en gratis hemsida. Det är inte svårt och du har en färdig hemsida på några minuter.

Read More
Loading