Select Page

Tagg: Hemsideskapare

Med dessa tjänster kan man skapa hemsida helt gratis. Vi hoppas ni ska hitta en tjänst som passar just er. I listan nedanför hittar ni gratis tjänster sorterade på det betyg som ni besökare satt.

Jimdo

Jimdo är ett verktyg vi verkligen rekommenderar. Vi tyckte hela upplägget på hur man bygger upp sin sida kändes väldigt intuitivt.

Läs vidare

Wix

Wix är en mycket kompetent lösning och är kul att använda. Med Wix bygger du snabbt en snygg hemsida i HTML5 helt gratis!

Läs vidare

Weebly

Fungerar bra, man kan snabbt och enkelt skapa sin sida. Många olika teman att välja mellan, man bygger upp sin sida genom att dra ner olika element. Sidan är på engelska.

Läs vidare

Websemble

Websemble är ett amerikanskt verktyg för att skapa gratis hemsida. Det bästa med detta verktyg är att din sida inte får någon reklam på sig. Inte ens med gratisversionen.

Läs vidare

Webs

Webs är ännu ett välanvänt verktyg för att bygga hemsida. Verktyget är helt på engelska och förmodligen ett av de mest använda verktygen på marknaden.

Läs vidare

Mono.net

Mono.net är en finurlig hemsidebyggare som låter dig skapa en gratis hemsida helt utan reklamkrav. Funktionerna är många och det är lätt att jobba med.

Läs vidare

uCoz

uCoz kan kännas överväldigande vid första anblicken beroende på att det är rätt avancerat. Det finns en bra demo att titta på för att se hur man gör.

Läs vidare

Misssite

MissSite är en ny webbtjänst från Miss Group, ett svenskt företag som utvecklar innovativa lösningar för webben. MissSite är en riktigt intressant lösning som ni måste testa!

Läs vidare

Moonfruit

Med Moonfruit skapar du professionella hemsidor på några minuter. Det finns mängder av smidiga funktioner att använda. Och det är helt gratis utan reklam.

Läs vidare

hpage

Dina möjligheter är oändliga med detta verktyg. Du kan till och med gå direkt in i html-koden och redigera om du önskar.

Läs vidare

Suntuubi

Suntuubi är en finsk tjänst från början som emigrerat till den svenska marknaden. De erbjuder en tjänst som låter dig skapa en gratis hemsida. Det är inte svårt och du har en färdig hemsida på några minuter.

Läs vidare

Angelfire

Angelfire är ett vertyg riktat till den yngre generationen. Det ska vara enkelt och kul att skapa hemsidor och det är det med Angelfire. Att det också är gratis skadar ju såklart inte.

Läs vidare

Tripod

Att skapa en hemsida med Tripod är verkligen busenkelt! Detta verktyg har funnits på marknaden under lång tid och det märks att det har funnits tid att utveckla systemet.

Läs vidare

Cybersite

Cybersite är väldigt lättanvänt. Video för snabb info om hur man gör fanns att tillgå, allt på svenska. Däremot känns mallarna/designen lite omodern och utbudet var något mindre än på flera andra som vi testat.

Läs vidare
Loading