Gratis hemsidor

Här finns den kompletta listan över verktyg du kan skapa gratis hemsida med. Läs våra recensioner innan du gör ditt val.

Webnode

Webnode

Webnode är en av de absolut vassaste av gratistjänsterna. Här får du mycket funktionalitet på ett sätt som ändå är väldigt lätt att förstå och använda.

Läs mer

Webydo

Webydo

Webydo är ett relativt nytt system som du kan skapa gratis hemsida med på ett helt unikt sätt. Detta är verktyget för dig som inte vill ha några begränsningar.

Läs mer

Jimdo

Jimdo

Jimdo är ett verktyg vi verkligen rekommenderar. Vi tyckte hela upplägget på hur man bygger upp sin sida kändes väldigt intuitivt.

Läs mer

Moonfruit

Moonfruit

Med Moonfruit skapar du professionella hemsidor på några minuter. Det finns mängder av smidiga funktioner att använda. Och det är helt gratis utan reklam.

Läs mer

Misssite

Misssite

MissSite är en ny webbtjänst från Miss Group, ett svenskt företag som utvecklar innovativa lösningar för webben. MissSite är en riktigt intressant lösning som ni måste testa!

Läs mer

uCoz

uCoz

uCoz ser väldigt proffsigt och seriöst ut vid första anblicken. Det finns en demo att titta på för att se hur det går till.

Läs mer

Wix

Wix

Wix är en mycket kompetent lösning och är kul att använda. Med Wix bygger du snabbt en snygg hemsida i HTML5 helt gratis!

Läs mer

Yola

Yola

Yola är ett verktyg på engelska som ger ett väldigt seriöst intryck vid första anblicken.

Läs mer

Webstarts

Webstarts

Webstarts är ett verktyg på engelska som erbjuder dig att skapa en helt gratis hemsida. Det är väldigt många som använder detta verktyg.

Läs mer

Cybersite

Cybersite

Cybersite är väldigt lättanvänt. Video för snabb info om hur man gör fanns att tillgå, allt på svenska. Däremot känns mallarna/designen lite omodern och utbudet var något mindre än på flera andra som vi testat.

Läs mer