Gratis hemsidor

Här finns den kompletta listan över verktyg du kan skapa gratis hemsida med. Läs våra recensioner innan du gör ditt val.

SimpleSite

SimpleSite

Med SimpleSite skapar man väldigt enkelt en hemsida som både är snygg och stilren. Genom att använda färdiga mallar och bakgrundsbilder så blir det hela en snabb sak att ordna.

Läs mer

Webnode

Webnode

Webnode är en av de absolut vassaste av gratistjänsterna. Här får du mycket funktionalitet på ett sätt som ändå är väldigt lätt att förstå och använda.

Läs mer

Wix

Wix

Wix är en mycket kompetent lösning och är kul att använda. Med Wix bygger du snabbt en snygg hemsida i HTML5 helt gratis!

Läs mer

Jimdo

Jimdo

Jimdo är ett verktyg vi verkligen rekommenderar. Vi tyckte hela upplägget på hur man bygger upp sin sida kändes väldigt intuitivt.

Läs mer

Misssite

Misssite

MissSite är en ny webbtjänst från Miss Group, ett svenskt företag som utvecklar innovativa lösningar för webben. MissSite är en riktigt intressant lösning som ni måste testa!

Läs mer

Weebly

Weebly

Fungerar bra, man kan snabbt och enkelt skapa sin sida. Många olika teman att välja mellan, man bygger upp sin sida genom att dra ner olika element. Sidan är på engelska.

Läs mer

Moonfruit

Moonfruit

Med Moonfruit skapar du professionella hemsidor på några minuter. Det finns mängder av smidiga funktioner att använda. Och det är helt gratis utan reklam.

Läs mer

uCoz

uCoz

uCoz ser väldigt proffsigt och seriöst ut vid första anblicken. Det finns en demo att titta på för att se hur det går till.

Läs mer

Cybersite

Cybersite

Cybersite är väldigt lättanvänt. Video för snabb info om hur man gör fanns att tillgå, allt på svenska. Däremot känns mallarna/designen lite omodern och utbudet var något mindre än på flera andra som vi testat.

Läs mer

Bricksite

Bricksite

Bricksite är en tjänst utvecklad av danskar, fast den finns översatt på svenska.

Läs mer