Select Page

Hur man skaffar gratis hemsida

Hur man skaffar gratis hemsida är precis vad denna hemsidan går ut på.

Som privatperson eller nystartat företag vill man ofta inte lägga en massa pengar på en hemsida. Att anlita en vanlig webbyrå för att tillverka en hemsida ger oftast ett bra resultat, men det kan kosta en hel del. På Gratishemsidor.nu har vi testat och skrivit recensioner om de tjänster du kan använda för att göra din egen gratis hemsida. Att bygga en hemsida med dessa verktyg kräver oftast inga förkunskaper och brukar gå väldigt smärtfritt. Många av tjänsterna vi länkar till här på sidan har också möjlighet att koppla på en egen domän om du vill. Det innebär att du kan använda den adress du är ute efter på din sida (www.dinhemsida.se).

Att välja gratis hemsida tjänst

Många av de tjänster vi går igenom kan tyckas vara ganska lika. Det gäller att känna vad du själv är ute efter med din hemsida först. Vissa av tjänsterna ger ganska bra URL-adresser utan att behöva köpa en egen domän. Vissa kanske har så pass fula adresser att man måste köpa domän för att folk ska kunna hitta sidan. Sökmotoroptimeringen skiljer sig åt ganska mycket mellan tjänsterna, och detta är viktigt för att din hemsida ska hamna högt upp på Googles sökresultat. Du kan i våra recensioner även läsa om tjänsterna är på engelska eller om de lägger reklam på din hemsida etc.

Det skadar inte att testa

Eftersom de hemsidor vi skriver recensioner här är gratis, åtminstone under en period, så skadar det inte att testa tjänsterna. Är du inte nöjd med resultatet eller tycker det är för krångligt och tidskrävande att hålla på med sidan så har det bara kostat dig just lite tid.

Vi kommer snart lägga ut fler recensioner på tjänster som erbjuder gratis hemsida för dig eller ditt företag.

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *