Select Page

Angelfire och Tripod

Idag har vi lagt till två nya recensioner av verktyg som är skapade av samma företag. Företaget vi pratar om är Lycos vilka är riktigt gamla i gemet och kan sina saker när det gäller att utveckla användarvänliga verktyg.

Är du på jakt efter ett verktyg att skapa din hemsida i så tycker vi att du ska läsa våra nya recensioner för att se om just dessa verktyg kan vara något för dig.

Enligt oss så finns det vissa kriterier som man bör kontrollera för att se om ett verktyg passar just dig:

  1. Hur bra datorvana har jag. (Hur viktigt är det att verktyget ska vara enkelt?)
  2. Vilka funktioner behöver jag. (Vilka funktioner ingår i gratisversionen av verktyget?)
  3. Vilken budget har jag? (Kan jag tänka mig att betala lite för att få lite mer avancerade funktioner?)
  4. Hur mycket reklam får finnas på min sida? (Kontrollera hur mycket det kostar att bli av med reklamen.)
  5. Vill jag tjäna pengar på min hemsida. (Kontrollera hur lätt sidan hittas i Google. Hur mycket hjälp får jag med att marknadsföra min sida?)

Det finns ett verktyg för alla. Det gäller bara att hitta verktyget som passar just dig och ditt projekt, och det är just det vi försöker hjälpa till med här på Gratishemsidor.nu

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *