Select Page

Gratis och billiga hemsidor. Vi jämför tjänsterna.

Gratis och billiga hemsidor. Vi jämför tjänsterna.

Hej!

Vi kommer löpande publicera nyheter här med tips och idéer om bra tjänster där man kan skaffa sig gratis och billiga hemsidor. Vi kommer även hålla utkik efter andra tips på billiga saker som man behöver när man vill lägga ut hemsidor på nätet t.ex. webbhotell (hosting).

Vi kommer testa olika företags tjänster för att kunna meddela er vilka vi tycker verkar bäst.

Först ut är N.nu som är en alldeles lysande tjänst om man vill skapa en hemsida utifrån färdiga mallar. Sidorna som skapas är väl optimerade för sökmotorerna, så folk kommer kunna hitta till din sida.

Nackdelen är att man har begränsade möjligheter att bygga upp sin sida precis som man vill, men man kan vända på det och välja att se det som en fördel om man inte är så bra på det grafiska. 🙂

Skapa din egen hemsida med N.nu

Ha det bra sålänge!

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *