Select Page

Gratis hemsida för företag

Att ha ett företag men ingen hemsida är inte någon speciellt bra idé. Även fast man inte kommer göra större delen av sina affärer på internet så finns det mycket att vinna på att ha en egen hemsida. Gratis hemsida för företag tycker många låter för bra för att vara sant, men det är det inte. Det finns en uppsjö av bra verktyg att använda sig av för att bygga hemsidor. Verktygen är enkla att använda så det enda man behöver investera är sin tid.

Därför bör ditt företag ha en hemsida

Det finns fortfarande många företag, speciellt nystartade mindre företag, som ännu inte har någon egen hemsida. Detta är inte optimalt av ett antal anledningar.

  • Mängder av människor söker idag först och främst på internet när de letar efter produkter eller tjänster. Syns du inte på internet så kommer de välja en konkurrent.
  • En hemsida fungerar som en säljare som arbetar dygnet runt, 365 dagar om året. Denna säljare arbetar också väldigt billigt, i vissa fall helt gratis. Har du råd att inte låta denna säljare arbeta åt dig?
  • Du kan besvara dina kunders frågor direkt på din hemsida och på så sätt inte behöva lägga så mycket tid på telefonsamtal. Dina kunder uppskattar också att kunna få enkla och snabba svar direkt på din hemsida.
  • Att ha en adress till en hemsida på ditt visitkort gör att det ser mer professionellt ut. Har du ingen hemsida kan ditt företag framstå som mindre professionellt än ett företag som har en hemsida.

Du kan utöver de punkter som nämns ovan även göra många fler affärer om din hemsida görs på rätt sätt. Genom en väl genomtänkt strategi för hur du ska hitta besökare till din sida och hur du ska bygga up hemsidan så dessa besökare genomför ett köp så kan du ta ditt företagande till en helt ny nivå.

Såhär skaffar du gratis hemsida för företag

I de flesta fall så anlitar företagare en webbyrå eller en webbutvecklare och låter denna utveckla sidan. Detta ger oftast det bästa resultatet, men kan vara kostsamt och en sådan investering kan kännas stor för ett nystartat företag. Har man inte en budget för detta eller åtminstone vill börja med en gratis hemsida så finns det många bra alternativ.

Webydo är en tjänst som främst riktar sig till professionella webbutvecklare och webbdesigners men som lika gärna kan användas av lekmän på grund av hur lättarbetat verktyget är. Det är inte svårare än att man skapar ett konto, ser ett par instruktionsvideos och därefter börjar bygga sin hemsida. På några timmar kan du ha en fullt duglig hemsida, helt gratis.

Läs mer om Webydo här

123minsida är en svensk tjänst som har hjälpt många företagare att få sin första hemsida. Denna tjänst har en prövotid på 30 dagar då man får testa på verktyget och därefter välja om man vill fortsätta med sin sida. Vill man fortsätta så får man börja betala en låg abonnemangsavgift.

Läs mer om 123minsida här

Webnode är en väldigt enkel tjänst att använda för att skapa gratis hemsida för företag. Man får en mängd av snygga och professionella mallar att använda sig av och har en färdig hemsida på några minuter. Det enda man behöver lägga tid på är att fylla på sin hemsida med bilder och texter.

Läs mer om Webnode här

Att skaffa gratis hemsida är inte längre svårt. Sa jag att det var gratis?

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *