Select Page

123minsida heter numera Simplesite

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut vilket så klart är tråkigt på ett sätt, men samtidigt kommer det finnas många regniga dagar då man kan spendera sin tid framför datorn – kanske byggandes en egen ny hemsida.

123minsida är en av de allra första tjänsterna som vi recenserade här på sajten. Tjänsten är också fortfarande en av de allra bästa och enklaste att jobba med. Den har dock numera ett annat namn – SimpleSite.

Det har med åren tillkommit en hel del finurliga finesser i 123minsida, så har ni tidigare testat tjänsten och känt att den inte riktigt fungerade för er, ge den gärna ett nytt försök.

Här hittar ni vår gamla recension av 123minsida.

Här finns den nya recensionen av SimpleSite.

Vi kommer under hösten att testa en del nya tjänster och även göra återbesök på tidigare testade tjänster då det börjar bli dags att uppdatera dessa artiklar. Mycket kan hända på några år i denna branschen så det gäller att hålla sig uppdaterad.

Som vanligt är det bara att höra av er om ni har några frågor. Gör gärna detta via vår facebook eller skriv en kommentar på tjänsten det gäller så får även andra möjlighet att ta del av svaren.

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *