Select Page

Få rabatt på ny hemsida

Om du länge har gått och funderat på att skaffa en egen hemsida kan det vara hög tid att ta tag i det och verkligen göra det. Numera finns det flera olika möjligheter att komma undan billigt i samband med att du ordnar din hemsida.

Det finns flera olika webbhotell som erbjuder dig möjligheten att skapa din egen hemsida. I dag behöver du inte lära dig olika koder och kommandon för att få din hemsida så som du själv skulle vilja ha den. Anledningen till detta är att det har dykt upp olika program som gör det möjligt för dig att använda ett speciellt redigeringsverktyg för att bygga din hemsida via ditt webbhotell. Med andra ord kan du på ett väldigt enkelt sätt skapa och redigera hemsidan utan någon förkunskap.

Enkelt skapande

Ett webbhotell som erbjuder ett sådant redigeringsprogram är One.com. Här kan du skapa på ett enkelt sätt och bygga din hemsida så som du vill ha den utefter olika teman som finns inprogrammerade i webbhotellets Web Editor. Oavsett om du är en privatperson eller om du ska bygga en hemsida till ditt företag kan du utnyttja One.com och deras tjänster. Dessutom får du bland annat tillgång till en egen e-post som ger ett professionellt intryck.

En annan fördel du får med One.com är tjänsten Bix som helt enkelt ger dig tillgång till dina filer precis när du behöver det. Genom Bix kan du synkronisera och säkerhetskopiera dina filer så att de inte går förlorade även om du skulle råka spilla kaffe över datorn eller råka ut för något annat missöde.

(OBS gästinlägg)

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *