Select Page

Bloggo.nu

Bloggo.nu

Bloggo.nu

Testa Bloggo.nu

Bloggo.nu är en riktigt bra bloggtjänst som är extremt snabb jämfört med konkurrenterna. Sidan har inte så många bloggare och riktar sig främst mot de som inte har så stor erfarenhet av att blogga eller av internet över huvud taget. Bloggo.nu är en tjänst som har lite färre funktioner än sina konkurrenter men samtidigt är lättare att använda. Att blogga med Bloggo.nu är lika lätt som att skriva ett mail om inte enklare.

De största fördelarna med Bloggo.nu

  1. Bloggo.nu har ett egetutvecklat system som går väldigt snabbt.
  2. Systemet är helt och hållet på svenska vilket kan underlätta för de som inte är så vana vid engelska.
  3. Bloggo.nu drivs inte av en massa reklam utan har istället premiumtjänster som man kan välja att köpa till om man vill.

Alla tjänster vi skriver om där du kan skapa bloggar är gratis och därför nämner vi inte det som en fördel.

De största nackdelarna med Bloggo.nu

  1. Då Bloggo.nu inte har så många bloggare så finns det risk för att det inte kommer bli så många besök på din blogg från övriga i bloggnätverket.
  2. Vissa funktioner måste man betala premium-avgift för att få ta del av. Vi tycker att antal besök man får ha på sin blogg per månad är lite snäv i gratisversionen, men har man inte speciellt många besökare så går det bra.
  3. Det finns väldigt begränsade möjligheter att ändra design på sin blogg och även om man betalar för premiumvarianten så ser det inte ut att finnas speciellt imponerande design att välja på.

 

  • Det finns inbyggt statistik för din blogg så att du enkelt kan följa hur många besökare du har varje dag. Väljer du en premiumtjänst så kan du få se ännu mer detaljerad statistik.
  • Dina inlägg och sidor får bra sökmotoroptimering i gratisversionen, men möjligheten att editera är något strypt om du inte köper en premiumtjänst.
  • Din standardadress blir: ”dinblogg.bloggo.nu”. Du kan ändra till flera olika domäner om du väljer att köpa premium.
  • Bloggo.nu drivs av Internetservice AB.

 

bloggo.nu

Detta visar hur Bloggo.nu ser ut när man är inloggad och är på startsidan. Här ser man de menyalternativ som finns och allt är väldigt tydligt.

Testa Bloggo.nu

Är man ute efter en enkel bloggtjänst som är helt gratis och utan reklam så är Bloggo.nu ett jättebra alternativ.

Här finns en blogg skapad med Bloggo.nu som handlar om hur man hittar billigt webbhotell.

 

About The Author

Gratishemsidor.nu

Vi har jobbat med att bygga hemsidor på traditionellt vis i många år, men på senare tid så har vi börjat intressera oss för denna typ av tjänster där man med enkla medel kan få ihop en hemsida snabbt. Sedan 2013 har vi skrivit recensioner och artiklar om allt från tjeckiska till amerikanska tjänster där alla har gemensamt just det att skapandet är enkelt och gratis.

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *