Select Page

Billig hemsida information

Vill du skaffa en hemsida till ditt företag? Har du en snäv budget? Här finns många bra alternativ för dig som vill ha en riktigt billig hemsida.

Vi anser att för att klassas som billig hemsida så får kostnaden inte överstiga 150kr per månad. Många av de tjänster vi går igenom här på Gratishemsidor.nu hamnar mycket lägre än så.

Vi har samlat ihop de tjänster som vi tycker är bäst och billigast för att ni ska kunna jämföra vilken tjänst som passar er. Här finns bl.a. N.nu123minsidaHundpoolen och Zoomin som alla funnits ett antal år på marknaden nu.

Se listan över alla billiga tjänster här.

Är ni beredda att lägga lite mer än 150 kr per månad på er hemsida så kanske ni ska överväga om ni inte kan hitta en webbutvecklare som kan bygga en professionell hemsida åt er istället. En sådan sida kan byggas så att ni själva får stå för underhållet, men webbutvecklaren/webbyrån står för att kvalitetssäkra hemsidan vid uppstart. Detta gör att ni kommer ha en god grund att stå på jämfört med om ni skulle bygga en helt egen hemsida, och det behöver inte kosta mycket mer än 150 kr per månad heller. I slutändan kan det faktiskt också löna sig att anlita en webbutvecklare eftersom man då ofta får en mycket mer säljande sida som kan locka till sig fler kunder.

Kontakta gärna oss på kontakt(at)gratishemsidor.nu om ni vill föreslå någon tjänst som vi missat.