Select Page

Gratis hemsida information

Gratis hemsida är det många tjänster som kan fixa idag. Här på Gratishemsidor.nu testar vi dessa tjänster och skriver recensioner om dem för att du lättare ska kunna göra ditt val.

Se listan över alla gratistjänster här.

När ska man skaffa gratis hemsida och när ska man betala för sin hemsida

Detta är såklart väldigt individuellt, men vi brukar säga att har man ett företag som inte är helt nystartat så bör man fundera på om man ska anlita en webbyrå eller webbutvecklare. Detsamma gäller om man inte har något intresse av att underhålla en hemsida själv utan vill kunna lägga all sin tid på sitt eget företag. De flesta webbyråer har idag helhetslösningar där man får allting. En professionell webbyrå har bra koll på alla delar som involveras när det ska byggas en hemsida. Man kan förvänta sig att få professionella råd och tips angående hur man skriver texter för webben, hur man strukturerar en hemsida för bästa resultat etc. Målet med en hemsida i de allra flesta fall är att på något sätt generera nya kunder eller åtminstone så kallade leads. Det är dock du som företagsledare som har kunskapen om din bransch och därför krävs det ett nära samarbete med webbyrån och dig för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Är man privatperson eller någon som företräder en förening som inte har som mål att dra in pengar på sin hemsida så kan man med fördel kolla på de gratis tjänster och billiga tjänster som vi rekommenderar här på sidan.

Eftersom det inte kostar något så är det inte fel att testa någon gratis hemsida tjänst här för att utvärdera om det är något för dig. Några riktigt bra tjänster är WebnodeWeebly och Jimdo.